Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Bohdan Popescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Bohdan, un pasionat jurnalist și scriitor de suflet. Cu cuvintele mele, aduc lumina în cele mai întunecate povești și dau culoare realității cotidiene. Prin experiența mea și curiozitatea nesfârșită, găsesc mereu subiecte fascinante pentru a împărtăși cititorilor mei. Cuvintele mele călătoresc prin universul ideilor, ca un dans fermecător al condeiului pe hârtie. Fiecare articol este o călătorie captivantă, iar fiecare pagină este o fereastră deschisă către lumea minunată a informației. În adâncul inimii, cred că cuvintele au puterea de a transforma și îmbogăți vieți. Haideți să explorăm împreună această frumoasă călătorie literară!

Emilia Pop
Redactor-șef

Bună! Sunt Emilia, o povestitoare a viselor și a speranțelor. Scriu cu sufletul deschis, aducând în fiecare cuvânt o doză de emoție. Fiecare articol este o călătorie în imaginație, unde poveștile prind viață. Îmi place să abordez subiecte variate, de la artă la natură și psihologie. Sunt fericită să împărtășesc cu voi bucuria scrisului și să ne aventurăm împreună prin lumea cuvintelor.

Andrei Ion
Redactor-șef

Salutare! Sunt Andrei, un călător al cunoașterii. Scriu cu curiozitate și pasiune, căutând mereu să descopăr noi orizonturi. Fiecare articol este o călătorie în căutarea adevărului, unde cuvintele se contopesc în imaginație. Îmi place să explorez subiecte diverse, de la știință la călătorii și tehnologie. Sunt bucuros să împărtășesc cu voi cunoștințele mele și să ne aventurăm împreună prin tărâmul cuvintelor.

Alexandru Vasile
Editor

Salut! Sunt Alexandru, un povestitor al vieții. Scriu cu pasiune și autenticitate, aducând în fiecare cuvânt bucuria și sensul. Fiecare articol este o călătorie în lumea emoțiilor, unde cuvintele prind viață. Îmi place să abordez subiecte variate, de la dezvoltare personală la natură și cultură. Sunt bucuros să împărtășesc cu voi poveștile mele și să vă conduc într-o călătorie plină de descoperiri prin lumea cuvintelor. Haideți să explorăm împreună această minunată aventură literară!